Sälen!

Hej alla!! I nu så är jag äntligen framme i Sälen!! Vi kom fram i söndags (på kvällen) till ett fjäll i Sälen som heter "Lindvallen". Vi bor i världens mysigaste stuga som vi har bott i en gång innan också. Idag så ska jag o mina syskon gå på snowboard skola. Det gjorde vi i måndags också och det var jätteroligt! Bilden på Karro´s gullunge Trixie är tagen i söndags innan vi åkte till Sälen (den är tagen av mig). Ha ett mysigt påsklov!! Heldå!

Världens gulligaste!!

Hej alla!! Jag har hittat en super söt hemsida som heter "Far Too Cute" (.com)! Där kan man hitta supergulliga tecknade bilder på t.ex. djur och maträtter med små söta ögon och mun. Hemsidan är på engelska och man behöver inte vara medlem för att kopiera/spara bilder därifrån. Om du vill kolla in den så sök på "fartoocute.com". Bilden är från FarToCute och det ska föreställa en skink-macka HAHA. Hejdåå!

Home sick -_-

Hej! Idag så är jag lite sjuk -_-. Jag har ont i halsen och hostar. Jag är hemma från skolan idag- synd, men det blir nog bra snart. Jag sitter i soffan och kollar på "Merlin" just nu. Jag skulle ha kollat på det nya "The Vampire Diaries" avsnittet men "IceFilms" funkade inte. Jag har ingen bild och jag orkar inte fota just nu så det får duga utan. Hejdåå!!

Mysig Jumpsuit Måndag

Hej alla!! Idag är det Måndag igen och alltså är jag suuupertrött. Jag kan ju iaf njuta av min nya "Jumpsuit". Det är som ett linne som sitter ihop med ett par haremsshorts (???!). Jag har sovmorgon till 09:20 idag som vanligt så jag hinner blogga lite innan skolan börjar. Jag hittade ingen bra bild på min jumpsuit men kanske en annan gång. Hejdåå!!

Diggar headern!!

Hej alla!! Kolla in min nya header!! Karro har nyss hjälpt mig att ladda upp den!! Kommentera om ni gillade den gamla bättre eller om ni gillar min nya!! Jag gjorde den (med hjälp av Freddie) i "Photoshop". TIPS: Sök på "Rustin Hieber" på YouTube. Videon handlar om en kille som gör narr av Justin Bieber genom att imitera honom. Den är jätterolig!! PUSS o KRAM Lova

Nya headern påväg!!

Hej alla!! Nu så har jag kommit hem från att ha sovit över hos min komis Ellen. Vi hade jättekul. Vi bakade sockerkaka imorse och så kollade vi på sagan om ringen igår kväll. Nu så ska jag snart till ridningen. Jag och Freddie har gjort en ny header till min blogg!! Snart så ska jag be mamma att hjälpa mig o lägga upp den (jag vet inte hur man gör). Den är jättefin!! Hejdåå!!!

Hemma och myser

Hej!! Nu så har jag kommit hem från klassträffen. Det enda rolia var glassen, kompisarna, och när vi fick gå ut och leka "Tjuvsteg". Nästan alla mina bästa vänner var där (som jag hade hoppats) t.ex. Ninna, Tilde, Saga o Febe. Nu så sitter jag i soffan och myser bredvid David, som spelar något tråkigt "Skjuta skjuta, pang, pistol" spel på Rickards I-phone. Bilden hittade jag när jag kollade vilka bilder som fanns i datorn. Det är troligtvis från i julas (HAHA, jag e lite efter) men den var ju såå gullig. Och helt galen! Hejdå!!

Klassträff??

Hej! Imorgon så ska vi ha någon sorts "klassträff" där man tar med sig mat eller något. Hmm... Kul? Vi får se. Vi ska iaf ta med oss pizza (slarvigt av oss menmen). Ninna kommer iallafall att vara där... Vi får hoppas att det blir kul. Aja, idag så var jag med Clara på Loftet. Vi flamsade nästan bara, och vi fick se bilderna från Loftetdiscot först av alla. Det var kul. Nu så ska jag snart gå till gympan så Hejdåå!!! o.O

Sleepover!! SÅ glad!!!

Hej!! Idag efter skolan så ska min BFF (Best friends forever) Ella sova över hos mig!! Vi kommer att vara hemma hos min pappa. Vi kommer att mysa,kolla på "Vampires suck" (Vampyrer suger" en parodi på Twilight), dricka BLÅ läsk, äta pizza och säkert lite till!! Det ska bli jättekul!! Ha en bra Fredag!! DAGENS LÅT: Rolling in the Deep, med ADELE. Hejdå!!

RSS 2.0