Hej på dig som kollar in min blogg!

Hej! Synd att jag inte hamm skriva men jag hade en kompis hemma. Jag har just varit på bio. Jag såg prinnce of persia som från början var ett tv spel. Filmen handlar om Dastan vars föreldrar är döda och han själv bor på gatan. En dag när han räddar sin bästa vän Bis från ett gäng vakter så blir han adopterad av landets kung och blir prins. När landet attackerar grann landet så räddar han sitt land från sina fiender som de tror köper vapen av grann landet. Där träffar han prinsessan. Han hittar också den magiska dolken som gör att man kan åka tillbaka en kort stund i tiden. När de vunnit kriget så bestäms det att prinsessan ska gifta sig med Dastans bror Tus. Men deras pappa som hälsar på bestämmer att hon ska gifta sig med Dastan istället. Som välkomst present ger Dastam en förgiftad mantel som han fick av sin bror som fick den av Kungens bror. När kungen dör sprider sig krigare över världen för att hitta mördaren som de tror är Dastan men som egentligen är kungens egen bror. Kungens bror vill ha den magiska dolken för att åka tillbaka i tiden och förhindra att han själv räddar kungen från ett lejon när de var barn. Då hade inte kungens söner föds ( eller adopteras ) och han blir kung. Tillsammans måste Dastan och prinsessan ge sig ut på ett äventyr för att gömma dolken och förhindra att kungens bror släpper lös tidens krafter så att ingen kan kontrollera dem. Det är en bra film som är värd att se. Spring till biografen! Kramar Lova

Sol på natten kris!

Varför är det så ljust ute?! Klockan är över 8, det ska inte vara ljust ute klockan 8! Det kan bara betyda en sak... SOMMAR!! Det är ju soligt, varmt, och jag har fått flera myggbett så det borde nog räknas som att det är sommar nu. Jag har just upptäckt att weinerbröd är väldigt gott. Men seriöst är det någon som vet varför det är ljust ute? Äsch, vem bryr sig. I somras var jag på cypern. Det var riktigt kkul för att jag kunde gå och ta gratis glassar hur ofta som helst. Jag var nio år då. Det bästa var att det fanns en choklad fontän. Jag kräktes nästan av all glass och choklad. Jag kanske inte hinner skriva imorgon eller på fredag för att imorgon ska jag träna och på fredag så ska min kompis Nora sova över hos mig. Hon ska också träna imorgon. Vi går i samma gympa grupp. Vi brukar åka tillsammans till gympan. Hej då!

Hej!

Hej! Jag var hos tanläkaren igår. Jag fick ingen tanställning. Det var ganska tråkigt. Det har inte hänt mycket kul idag. Jag fick en basketboll i huvudet och en fotboll i ansiktet. Det gjorde VÄLDIGT ont. Men jag ska snart få lära mig att lägga upp bilder! Och så ( Detta kanske inte är så jätte kul ) har jag kommigt på ett rim. Hubbabubba rimmar på hallonklubba. Nu ska jag lägga in en bild. Jag har ingen bra anledning men det är ändå kul.

Den här bilden var riktigt cool på något sätt. Det ser ut som bubblor.

Hejsan!

Hejsan! Det är väääldigt tidigt nu så det kanske inte är lite konstigt att vara uppe nu men man ska ju blogga så ofta som möjligt. Det duggregnar så man kan ju inte direkt säga att det är kul väder att spela fotboll i. Alla killar i min klass tror att alla tjejer är dåliga på fotboll vilket inte är sant. Dom tror också att alla tjejernas idoler suger. Men det håller jag inte med om för att jag älskar Miley Cyrus och Kesha. Jag tipsar om låtarna Tik Tok eller Party in the U.S.A. De låtarna äger verkligen! Jag åter kommer senare idag. Hej då! P.S. Jag lovar att lära mig hur man lägger upp bilder.

Hej igen!

Hej igen! Jag har tränat gympa idag också. Jag tränar gympa tre gånger i veckan och ridning en gång. Ganska jobbigt om du frågar mig. Och imorgon väntar ännu ett tränings pass. Måste träna för skolans fotbolls turnering ( Så igentligen tränar jag väl lite oftare men bara i några veckor! ) Jag ska spela målvakt i andra halvlek. Ska bli ganska kul faktisk. Jag ska till tandläkaren imorgon. Jag hoppas att jag får tandställning till min oendligt stora glugg mellan framtänderna. Sist jag var där så tog de någon slags röndken bild på mina tänder. Det skönaste i världen ska snart hända. SOMMARLOV!!! Jag ska resa till Washington D.C. och till legoland i danmark. Om ni tycker att min blogg är tråkig för att den inte har några bilder så är det för att jag inte riktigt lärt mig hur man lägger upp bilder än. Bye, bye hallonpaj!

Hej, hej!

Hej, hej! Det här är min nya blogg! Jag heter Lova och jag är 9 år och fyller 10 år i juli. Min blogg kommer att handla om lite vad som helst och vad jag tänker på just då... Har varit på gympa för ett tag sedan. Det var sååå jobbigt! Vi hade typ styrketräning hela lektionen! Skönt att vara hemma och slappa nu. Det ända som stör är min galna lillasyster Irma. Måste gå och duscha. 100 Kramar Lova 23 Maj 2010 kl 7:40.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0