0% uppdatering :(

Hej!! Imorgon så åker jag iväg på kollo! Det ska bli jättekul men det kommer tyvärr inte att bli någon uppdatering på de senaste 10 dagarna... Men jag bloggar så fort som jag kan när jag har kommit hem. Min väska med kläder m.m. som jag ska ha till kollot väger nog minst 100 kilo så jag får nog ganska ont i nacken och ryggen. Hejdå!

3 dagar kvar! :D

Hej!! Om man räknar med idag så är det bara tre dagar kvar tills jag ska åka till "Udden Water Camp Junior"! Det är alltså på Tisdag som jag åker på Kollo med två av mina underbaraste vänner, Ninna (den ostbåge beroende) och Nora (gymnasten). Det ska bli jättekul! Mamma insisterar på att jag har min packning i en gigantisk ryggsäck, så det får väl bli så men det kanske ser lite konstigt ut (jag lovar den är gigantisk). Men som tur var så blir jag inte ensam för att Ninna också ska ha en jätterygga! Idag så ska jag och Clara kanske sova över hos varandra (hoppas). Hejdåå!!

Hänt i veckan :)

Hej!! Jag har inte bloggat de senaste dagarna så här kommer ett litet inlägg. Igårkväll så sov Ninna över hos mig precis som i förrgår. Vi hade jättekul. Vi såg på film, åt ostbågar och flamsade. Ikväll så blev det ingen övernattning (Ninna skulle ha gäster eller något :( ). På vårat fritids "Loftet" så håller jag på med att virka en liten och blå, val som jag ständigt blir jättearg på när den trådarna muppar sig. Idag när jag kom hem från skolan (jag åkte buss hem själv eftersom att jag var tvungen att göra klart en grej med valen) så hittade jag och Irma något jätteäckligt på mattan i vardagsrummet. Rester av en död fågel!!! Så nu ligger det alltså en  bunt med fjädrar, lite inälvor och en klo eller fot eller vad man nu kallar fågelns fötter, på mattan. INTE FRÄSCHT. Hejdå!!

Armani + Nya kläder

Hej! Idag så hade jag terminens sista ridlektion. Nästa termin så börjar jag i P3!! då får jag äntligen rida min älskade favorit ponny, Cindy! Men idag så red jag Armani. Han var hur pigg som helst i galoppen (vilket var både bra och dåligt på vissa sätt). Men när jag skulle korta stiglädren så bet han min mamma! Hon blev inte svårt skadad men fick ett litet märke. Nu så har mamma hämtat ett paket med kläder till mig och Irma från "Pomp de lux" (en hemsida). Ikväll så ska vi äta på någon resturang som förhoppningsvis har grillat kött. Hejdå! ;)

Jordgubbe-frukost

Hej!! Imorse så åt jag jordgubbar med grädde till frukost! Det var hur gott som helst!! Jag kom nyss hem från en lång shopping tur med mamma. Vi köpte några "sportiga" sandaler till mig på Ecco. Jag köpte också ett par snygga solbrillor på H&M. När vi var på Siba och handlade så fastnade vi i en kö som varade i en timme! Det var lite jobbigt men nu så är jag hemma och ska snart åka på kalas hos Magda (går i min paralell klass). Hejdå!! P.S. Bilden visar den oemotståndliga apan, Jamie som vaktar jordgubbarna med sitt liv.

Kolmården

Hej!! Igår så sov ju AnnaHanna över hos mig och idag så gick vi till Kolmårdens djurpark. Det tog lång tid att ta sig dit men det var värt det. Vi hade jättekul!! Tyvärr så kan jag inte hitta min kamera-sladd så jag kan inte ladda upp bilderna jag tog (jag tog ändå inte så många eftersom att min kamera fick slut på bateri) men jag gör det så fort som jag kan. Vi ska strax äta mat. Det blir kött med pasta och sedan så ska jag kolla på film/TV och äta ostbågar och godis. Jag hjälper till att laga maten. Jag kokade pastan och så ska jag få hjälpa till med att grilla köttet. KOLMÅRDEN REKOMENDERAS!!! Det finns delfiner, sälar, pinviner, tigrar, safari-linbana (olika djur), apor, elefanter och jättemycket annat som jag inte orkar skriva. Hejdå!!

LEDIG

Hej!! Idag så är jag ju ledig precis som igår och på Måndag. Ikväll så kommer AnnaHanna och sover över hos mig och så ska vi åka till Kolmården imorgon (hon ska hänga med dit). Det kommer att bli jättekul. Ikväll så ska vi äta middag hos våra grannar. Just nu så kollar jag på MTV och sitter i soffan. Bild på mig (tagen idag). Lite konstig kanske men den fick duga. Hejdåå!!!

RSS 2.0