Våfflor

Hej!! Nu så ska jag strax äta en massa goda våfflor. Jag har ingen gympa på hela veckan (synd). PÅ TORSDAG E JAG LEDIG!! Skönt. Hejdåå

Bilder på mig (massa najsiga effekter)

Hej alla! Ville bara ladda upp lite bilder på mig som jag tog med webbcamen. Jag använde en massa effekter så det blev ganska coolt (enligt mig). Hejdåå!!

Hej alla! o.O

Hej! Idag så har jag sovmorgon till 09:20 som vanligt. Jag åker tunnelbana till skolan med Karro. Freddie hänger inte med eftersom att hon börjar 10:00. Jag ska snart ta lite frukost men först en liten bild på mig (med effekter). Hejdåå!!

JAG LEVER!!

Hej alla glada läsare!! Jag har inte bloggat på länge men här kommer ett förhoppningsvis bra inlägg. Igår så sov Clara (blondinen på bilderna) över hos mig. Vi hade superkul. Vi lyssnade på musik, kollade på film, tog knäppa bilder och flummade (på studsmattan). Innan Clara kom så var jag på HG-galan! Jag gjorde en helmupp handvolt men en jättesnygg flickis (bakåt handvolt). Min grupp höll i lotteriet och min mamma vann en stor korg med bland annat ett paket Ballerina kex i. Temat på HG- galan var musikal och alla grupper hade varsin egen musikal. Vi fick inte välja vilken så våran grupp blev CampRock. Igår kl 6 i Nya Zeeland (det är tidsskillnad) så skulle jorden ha gått under. Men som tur var så förblev jorden helt orörd och vi kan alla fortsätta leva våra liv precis som innan. Men det finns ju folk som tror att jorden går under samma datum nästa år (2012) så vi får akta oss. Hejdåå!!

Perfect avslutning

Hej!! Nu är det ju verkligen sommar, så jag gick hem från skolan i solbrillor och linne. Jag och Alva och Lotte (mina kompisar) gick till ICA på vägen hem och köpte choklad för 5 kr (som tur var så gick pappa med på detta) och nu så sitter jag här framför datorn. Det var en perfect avslutning på dagen. Jag kanske ska få pizza till middag också (HOPPAS). Hejdåå!!

Min (najsiga) helg:

Hej!! I Fredags så sov Saga över hos mig. Vi spelade kort, kollade på det nya The Vampire Diaries avsnittet (as läskigt), åt pizza o gosade med katten. I Lördgas när Saga hade åkt hem så åkte jag till Tyresöhallen för att tävla i Trollbäckscupen (i gymnastik). Det finns ju 3 grenar som är hopp, matta och fristående. Man kan högst få 3 medaljer (en i varje gren). Min grupp fick silver i hopp och matta och brons i fristående! Vissa lag fick ju inga medaljer så jag blev ganska nöjd med tanke på att vårat lag inte hade fått några medaljer alls förra gången vi tävlade i Trollbäckscupen. Idag så ska jag på ridning som vanligt men jag missar gympan eftersom att jag ska gå på kollomöte (ett möte där man får information om kollot) med mina föreldrar och alla andra som ska gå på samma kollo som mig. Hejdå!!

Eurovision + OnePiece= MYS

Hej!! Just nu så sitter jag i soffan med min OnePiece (den kom med posten för ett par dagar sedan) och min HP laptop och kollar på Eurovision Song Contest 2011 på TV`n. Det är vad jag kallar mys. Min OnePiece (hoppas att jag inte redan har berättat det här) är mörkblå medett mönster som heter "Lusekofte" (???). Det låter kanske konstigt men den är superfin och gosig. Hejdå!

Min dag:

Hej alla söta blogg läsare! Idag så var jag i skolan som vanligt. Det hände inte mycket men tyvärr så var inte Saga i skolan alls nästan. Hon va där en stund på morgonen. Sedan så gick hon till veterinären med sin gulliga hund Jambo. Hon kom tillbaka när det bara var en halvtimme kvar på hela skoldagen HAHA. Efter skolan så gick jag, Clara, Saga, Tove, Elias och Jakob till Kärrtorps centrum och köpte slush. Det var GOOTT!! Jag tog en i mellan storlek men jag orkade inte hela så Clara fick resten. Nästan alla av oss fick hjärnfrys HAHA. Det gjorde jätteont!! Jag åt pizza till middag med Karro, David, Irma o Rickard. Sedan så gick Karro o jag till globen. När vi kom hem så tränade jag och Karro salto på studsmattan. Jag dog nästan när jag muppade mig helt mitt i volten HAHA. Nu så ska jag snart gå oc lägga mig. Godnatt

Hej! :)

Hej!! Jag kollade nyss på det nya Vampire Diaries avsnittet!! Det var superbra och jättesorgligt!! Nu så måste jag gå och läsa en saga för mysproppen Irma. Sleep Tight! Godnatt!

I-Pod Touch

Hej alla!! Jag ska få en I-Pod touch! Jo det är så att, min syrra Karro har en I-Phone 4, Rickard har en I-phone, Mamma har en I-Phone och Freddi har en I-Pod touch. Mamma har nyss köpt en I-Phone 4 så Freddie ska få hennes gamla I-Phone och jag ska få Freddies I-Pod touch!!! Jag är jätteglad!! Rickard ska köpa en I-Phone 5 när den kommer ut och då så ska jag få hans I-Phone. Ni vet nog alla hur en I-Pod touch och en I-Phone ser ut. Hejdåå!!

Detta har hänt under min tråkiga inläggs-paus:

Hej alla glada läsare!! Förlåt för min låånga inläggs-paus. Jag har inte hunnit blogga och har inte haft några bilder. Detta har hänt: Jag kollade på The Vampire Diaries i Fredags. Det var superbra och jätteläskigt (Det bästa avsnitten hittils tror jag, så jag la in några bilder för att hylla den underbara serien), jag har sovit över hos vaärldens bästa Clara (från Lördag til Idag). När vi var hemma hos henne så åt vi hur mycket godis som helst, busade och spillde kollade på världens pluttigaste majbrasa. Den kunde lika gärna ha verit EN pinne som brann. På lotteriet vid brasan så van vi tredje pris och andra pris. På andre priset så fick vi två nallar aom satt ihop. De klippte vi isär till kompisnallar. Idag så red jag Fritz på ridningen. Vi red ut och när vi skulle trava så blev Rita helt galen och började gallopera. Det var kanske inte jättekul att rida ut eftersom att Fritz stannade varannan sekund för att käka gräs. Men det gick bra ändå. Det blir ingen gympa idag eftersom att det är den första Maj. Snart så kommer ju den efterlängtade sommaren som vi har väntat på så länge också. Då så ska jag resa till Paris (Disneyland) och Kreta. Hejdåå!! 

RSS 2.0