Mer film tips

Hej! Tillbaka med flera film och musik tips. Mitt musik tips är att lyssna på Adam Lambert som kom tvåa i american idol. Hans skiva For your entertainment. De bästa låtarna är If i had you, For your entertainment och Whataya want from me. Det är liksom pop rock. Han äger verkligen! Filmtipset är att se på filmen Twilight. Handlar om Bella Swan som flyttar till sin pappa i Forks och blir förälskad i Edward Cullen som visar sig vara en vampyr. Bella är ständigt i fara när hon blir jagad av jägar vampyren James. Edward måste göra allt för att rädda Bella. Spännande! Om det är någon som läser min blogg så tipsa dina vänner. Jag vill att min blogg ska bli lika stor som Blondin Bellas. Jag kommer tillbaka och bloggar imorgon på min födelse dag. Hej Då!!!!

Film Tips

Hej! Nu ska jag tipsa om lite filmer och musik. Tips. 1. Se filmen 17 again . Handlar om Mike Odonnel som inte är så nöjd med sitt liv. När han är i sina barn Maggie och Alex skola som han en gång gick i så träffar han en mystisk vaktmästare. Senare faller han av en bro och när han kommer up så är han sjutton år igen. Med hjälp av sin science fiction galna kompis Ned så går han om high school och försöker att inte göra samma misstag som han gjorde sist han var där. Men det är inte så lätt när hans dotter blir kär i honom och han är kär i sin fru som nu är mycket äldre än honom. En bra film med Zac Efron från high school musical i huvud rollen. Tillbaka med mera tips troligen imorgon på min födelse dag. Hej Då!

Twilight feber

Hej! Har inte hunnit skriva för att jag var i U.S.A. De har inte å, ä och ö så det blir lite konstigt att skriva utan dom. Jag har desutom drabbats av twilight febern. Det är så spännande! Det handlar om Bella som blir förälskad i Edward som visar sig vara en vampyr. Mitt tips är att se twilight filmerna med dina kompisar. Ladda up med popcorn och kanske en nalle för det händer att det blir läskigt. Jag fyller år på onsdag. Altså den 28 Juli. Jag ska gå på grönan med min kompis Ellen. Det är smart att gå när det regnar för då blir det mindre köar. Nu ska jag lägga in en bild. Tyckte den var lite rolig, hi hi! Hej då! Tillbaka senare idag eller imorgon.

RSS 2.0