2080...

Hej!! Nu är det ju snart år 2011 men tänk hur ivet är år 2080. Då är t-ex jag som är född 2000 80 år... HAHA Välkommen till Melodifestivalen 2080!!! Mycket rolig tanke. Lägger in nyårs bilder imorgon efter snowboard skolan. Fick en snowboard i julklapp mn fick inte säga till mina syskon som också fick snowboards. Godnatt!! P.S. Kan inte nörda The vampire diaries för att det inte finns något nytt avsnitt... DETTA GÖR MIG LEDSEN. Godnatt

Fler julklappar=Wohoo!!!

Hej! Ficklite fler julklappar av min pappa, min farmor.m.m. Det bleven säsongsbox av The Vampire Diaries, alla sagan om ringen böckerna, boken "Fallen ängel" på engelska som då heter"hush hush", en MUSE t-shirt (band), en WMHS t-shirt, en massa kläder, två Britney Spears affischer, en Justin Bieber affisch med en svart penna (att kluddra på honom med HAHA), glee strumpor och  ett äkta pärlhalsband av min farmor... Världens bästa julklappar i år. Jag skasova över hos min BFF Ella idag... KUL. Hejdå. P.S. Fick JB affischen med pennan därföratt jag tycker att han är väldigt dålig och helt överdriven... Så nu kan jag rita skägg på honom... Andra fårgärna gillahonom så sluta inte förattjag sa det där. Det är baramin åsikt. Hejdå!!!

Någon som kollar på KalleAnka??

Hej, nu är detkalle anka är det någon som ser på det? Jag har sett det 1 gång i mitt liv och det var inte särskilt underhållande... Vad sägs ska jag gå in och kolla? Kolla på min bild som jag tog på minnya camera. Detär min lillasyster. Monstret alltså... Jag tar tillbaka det där hon är bäst ibland... Söööt!! P.S. Detb är inte hemma hos mig. Hej då!!!! 

God jul!!!!

Hej! God jul, till alla som öppnar klapparna idag... Vilket inte är jag. Anyway, idag så ska jag fixa min nya camera och jag ska fota och sedan lägga upp bilderna på min blogg. Haha äntloigen lite bilder... Hoppas att alla får vad de har önskat sig. Jag lägger in en bild påmig själv sen. Jag varnar er bara mitt hår ser katastrofalt ut... Aja, hejdå

Gå in på denna blogg

Hejhej, testa att gå in på ericlovato.blogg.se. HAHA den är rolig. Han som äger bloggen är jättekär i skådisen Demi Lovato.Han skriver om henne jätteofta.

Bild på min nya dator


Mina vackra nya föremål

Hej, hihi!!! Fick inprincip allt jag villeha (sa ju att jag får mina paket idag)... Dels den rosa-rutiga hp laptoppen som jag bloggar på nu (jättesnygg) en  Rosa digital camera från SAMSUNG, en rosa-rutig mus som matchar datorn, oändligt många örhängen, en "Chocolate-mudmask (ansikts mask), ett nagel kit, , två halsband, dusch creme, svart kjol med hängslen, svart vest, svart och glitter-vit rutig blus, en grå tröja med en snö-leopard unge på.... Detkanskevar mermen jag minns inte. Coola grejer va??? Hejdå och god jul (imorgon alltså)!!!:)

Julafton (NOT)

Hihi, hej kolla in gulliga stitch!!! Wohoo jag ska öppna mina julklappar idag! Annars så hinner jag inte använda dem. På julafton åker jag hem från min mormor o morfar till min pappa för att somna och sedan vakna på juldagen och öppna pappas paket (pappa kommer från U.S.A. där de firar jul på juldagen). Moahahaha!!! Stackars alla andra som måste vänta på presenter... Men inte jag!!!! Hejdå God jul!!! Skriver mera imorgon.

Tråkig dag. GG räddar mig

Onsdag. Har tråkigt. Det ända bra med denna meningslösa dag är... Att jag kan sitta iframföra datorn o kolla på GossipGirl tills klockan e minst 9!!! Yes, älskar det programmet... Kolla på det! Handlar om Chuck, Blair, Nate, Serena, Dan, Jenny, Vanessa och Eric som bor i Manhattan (tror jag?). Alla är typ jätterka utom Dan och Jenny som är syskon. Alla går på samma privat skola. De blir alla ihop med varandra minst 1 gång sedan gör de slut och blir ihop igen.etc... Låter kanske tråkigt men ja gillar det.

Misslyckad sleepover igårkväll

Hej! Igår sov jag över i min äldre systers rum tillsammans med min något tjuriga lillebror och min till en början lugna lillasyster. Det var mycket mysigt tills Irma (lillasyster/monster) vaknade på natten och skulle ha välling mendet var strikt förbjudet för mig att ge henne välling därför att det var mammas jobb. Jag ska logga in på moviestarplanet.se nu. HejDå!!!

Julklapps shopping i Farsta

Hej, jag ska ut och handla julklappar i farsta centrum. Jag vet inte vad jag ska köpa till någon, men jag gissar att alla blir nöjda med var sin hamburgare. Slurp... HAHA!!! Legenden säger att det finns ett donut-ställe i farsta centrum... JAAA!!! Jag älskar verkligen munkar. Hejdå

Mys .m. snask -_-

Hej, sitter och myser vid datorn och kollar på Narnia (1:an) på TV´n samtidigt. Har köpt godis till hela byggnaden (menas med mig alltså). Min fina storasyster Amelie  ska va barn vakt för att pappa ska ut och äta kinamat med sin "sambo" ( HAHA konstigt ord - _ -). Jag ska logga in på moviestarplanet.se nu.




Bild på min fina syster. Hon e världens snällaste!!!

Någon som har Twitter?

Hej! Är det någon som har Twitter? Jag känner ingen. Alla har ju Facebook! Jag kanske ska få Twitter. Om någon har det så får den bli vän med mig för att annars så har jag inga och det blir liksom inte så kul... Aja. Hej då!!!

Vinterrr...

Hej. Var det någon som märkte hur mycket det snöade i dag? Stormen. Räknas det som jul nu, eller? Om jag fick välja så skulle vi redan ha granen på sin vanliga plats... Om nu inte den vanliga platsen var täckt av våran 5.m. långa soffa. Jaha, granen får väl stå någon annanstans i år. P.S. Åhlens=bästa julklapparna.

RSS 2.0