Kanarie öarna = Skönt höstlov

Tjaba! Imorgon så ska jag åka till Kanarie öarna! Där ska jag vara över hela höstlovet. Det ska bli skönt med sol och bad. Vi har dessutom all inklusive. Dt är när man får ett band som man bara behöver visa vid disken så får man en gratis glass och så kan man göra om och om igen under hela tiden som man är där. Mitt bästa höstlov hittils tror jag. Kramar Lova

Disco

Hej! Jag ska gå på disco. Discot är på vårat fritids Loftet. Jag ska ha på mig en super fin klänning som är svart med volanger och en drag kedja längst up (bröst korgen). Det ska bli roligt. Just nu så ska jag äta pannkakor. Smaskens... Med sylt helst (Hallon).

Ny frissa

Jag har varit hos frisören. Jag klippte mig lite och sedan så plattade jag det med platt tång. Det är ju inte helt permanent men det är snyggt att ha ett litet tag. Nu är det fint och mjukt. Jag gick till salong Karisma inne i stan. Jag har världens bästa frisör. Hon heter Sara (Det kan stavas annorlunda tex Sarah. Vet ej). Det är en ganska proffsig hårsalong enligt mig.

Ren o fräsch efter skummigt bad

Hej! Nu är jag ren efter ett varmt bad. Men tyvärr så väntar en rejäl borstning av mitt rufs till hår... Aj. Det blir inte skönt.

Snark....

Hej! Det här är livet... Sitter och halvsover i soffan med datorn helt för mig själv. Och sen så finns det ju min spindelapa till lillasyster som sitter brevid mig och mumlar till sina dockor om hur man inte får slåss för att då är man dum och om man är dum så... Jag orkar inte beskriva allt. Igår hade vi snälla gäster. Min kompis Ellen hälsade på. Jag, Ellen, Karro och Freddi satt typ hela kvällen och spela rock band. Men har man kul en kväll så får man lida av ENORM trötthet. Ni vet att ni älskar mig.. Kram Lova

Guppy e ett sött ord

Gulligaste ordet i svergie! Guppy! Sådada små, små söta baby fiskar som simmar runt.  GUPPY=GULLIG!!! 100%Guppy fan.

Iskallt men längtar till knäcken

Hej alla! Vem gillar inte vinter! Längtar till vi får äta käck!!! Slurp... Det är iiiskallt.


Ny soffa i källaren

Nu har vi fått hem våran beställning på ÄNNU en ny möbel. Vi ska ha en ny soffa i "lekrummet" i källaren. Den e svart och man kan inte kalla den liten. I källaren finns det också WII, play station 2 och DVD och en massa mer. Najs rum. Ses

Pannkaksätning

Jag sitter och äter mummsiga pannkakor och snart ska jag träna! :)


Jag är helt slut

Hej alla! Jag är helt slut efter en dag av bowling och gympa träning. Jag vet hur orkar jag! Snart så ska jag gå och lägga mig. Jag ska läsa ur min magiska, mysiga, underbara och spännande bok. Det är myyysigt att ligga i sängen och läsa ur braiga böcker. Mys, mys, mysimysmys! Hösten innebär mys!

Bowling. Igen.

Hej! Idag så ska jag bowla igen. Jag ska bowla med min gympa grupp. Jag ska nog mest använda det rosa klotet. Mitt turklot såklart. Sedan så ska vi äta mat och sedan åker vi till självaste träningen. Vi (Jag, pappa och Kia) ska strax åka till Burger King eller McDonalds. Jag vet inte vilket av dom.

Vill ha en till kisse

Hej! Jag har en katt hos min mamma. Kattens namn är tyvärr HEMLIG STEMPLAT. Jag skulle vilja ha en katt hemma hos min pappa också. Alltså min pappa har lovat att jag ska få en någon gång i livet (när jag inte har flyttat hemifrån). Här är några bra namn : Domino, Bubbles, Jella, Diego, Jinx, Cella, Blair och Tinkerbell. Söööta namn. Kanske inte får en på ett lååångt tag men jag vill vara förberedd. Pappa vill ha en tjock soffpotatis katt som bara vill sova på ens mage. Mysigt men lite tråkigt.

Ny smak på ketchup!

Hej alla! Jag såg nyss en konstig LIDL reklam som handlar om ketchup. I reklamen fanns det LAKRITS ketchup!!! Uäck! Passar på tortyr kalas! Hur skulle världen se ut om alla åt lakrits ketchup. Det kanske skulle finnas hallon ketchup eller blåbärs ketchup. Choklad ketchup, jordgubbs ketchup, cocos ketchup! Jag dör av äcklighet!!!

Vampyrer suger (absolut inte!!!)

Hej! Jag tror faktiskt att många i min släkt har fått en hemsk (underbar) sjukdom! Vampyr feber!!! Nu är det så att jag har bloggat om Twilight feber tidigare och det är jag fortfarande smittad av men jag har också fått The vampire diaries feber! Den TV serien äger! Min pappa har drabbats av True blood feber. Jag får tyvärr inte se på den serien för min pappa. Men ni ska nog se att jag får en titt på vad "True blood" verkligen handlar om. Sedan så kan jag ju köpa boken också. Det ska vi nog fixa... Moahahaha!!! Min stor kusin verkar också ha fått en "mild" Twilight feber. Men... Min storasyster Amelie hade inte ens sett den första Twilight filmen sist jag träffade henne!!! Den kom ju ut typ år 2008?! Vilken skandal. Fast hon kanske har sett den nu. Vet ej. Kramoo!!! P.S. Vampires in my heart!!!

Mini resturang

Hej! Idag var det jag, mina syskon Fredrika och Karolina som lagade maten. Vi ska äta den så fort mamma kommer hem. Nu kommer hon! Vi har lagat tacos och kladdkaka.

Galen matte pappa

Hej! Nu har min pappa av någon konstig anledning tyckt att man kan skriva fel när det gäller led (att självaste ledet blir fel). Tyvärr så går inte detta eftersom att ledet handlar om hur man SJÄLV räknar ut problemet. Knäppt!!!

Bok byte

Hej! Jag har nyss kommit hem från min gympa träning. Det var faktiskt inte så jobbigt som det verkar med styrke tränig. Vi gjorde 30 armhävningar sammanlagt (var). Min pappa och jag har bytt böcker. Jag har lovat att läsa en bok som heter "The hobbit" på engelska. På svenska heter den typ "Hobben" (tror jag?). Min pappa har lovat att läsa en av mina böcker som heter "Bree Tanners andra liv". Hobben tillhör min pappa och BTAL (Bree,Tanners, andra, liv) tillhör mig. Det ska bli kul att se vad han tycker om den. Den handlar om Bree Tanner som blir förvandlad til en vampyr oliöilllllvampyr arme som leds av vampyren Riley. Bree är räd och vet inte vad hon ska göra tills hon träffar en lite äldre vampyr vid namn Diego. De blir snabbt vänner och tillsammans försöker de få svar på alla sina frågor. Varför skimmrar de som tusen diamanter i solen? Vem är det som Riley går ut på kvällen och träffar och varför vill han att de ska bilda en arme och slåss?

Emo eller fjortis?

Hej! Nu är det så att jag har fått höra att jag är både fjortis och emo! Min mamma håller med om båda. Tydligen ( Enligt min mamma ) så är en fjortis en som skrattar högt och stojar för att få uppmärksamhet och en som bryr sig mycket om hur man klär sig och som gillar att sminka sig. Vet inte om jag håller med... Enligt min kompis så har en kille i hennes klass sagt att jag kommer att bli emo. Emo är tydligen en som har mycket eyeliner och har sotade ögon. De har kanske också har mycket hårspännen och svarta kläder och lite färg glada slingor i håret ( som "oftast" är svart ). Allt detta har jag hört av vänner så om det är någon som tycker att det är fel så kommentera gärna! Men det är så här jag uppfattar "Emo" och "Fjortis". Alla killar i min klass uppfattar det redan som att jag är fjortis. Jag tycker egentligen inte att det är något särskilt med sådana som kallas fjortisar. Här kommer ett tips! Vill du ha t.ex en SVEA mössa så är det bara att sy en mössa med ett "snöre" i toppen och skriva SVEA med en textil penna. Klart!

Fakta: Katy Perry

Hejsan! Nu ska jag skriva lite fakta om sångerskan Katy Perry. Namnet Katy Perry är bara ett artist namn. Hennes riktiga namn är Katheryn Elizabeth Hudson men hon bytte namn för att inte blandas ihop med Kate Hudson. Hennes största hit låtar har varit låtarna" I kissed a girl", " Hot´n´cold", California girls " och den senaste låten " Teenage dream ". Hon släppte en skiva år 2001 under namnet Katy Hudson men alla andra skivor hon släppt har varit under namnet Katy Perry. Hon föddes på den 25 oktober år 1984 i Santa Barbara, Kalifornien. Hon är numera förlovad med konikern Russel Brand. Förut var hon väldigt känd för sin udda och färg glada kläd stil men har nu bytt till en lite mera vuxen stil. 

Göra ingenting dag

Hallå! Idag så ska jag inte göra något säskilt men jag hade tänkt att jag skulle cykla till globen och kolla runt lite där. Jag kanske köper ett snyggt pennskrin. Det ser ut som en vit kanin klädd i en jordgubbs mönstrad tröja. Jag tävlar med min kompis om vem som har det snyggaste pennskrinet. Jag kommer lungt att vinna. Hoppas att de finns kvar. Sedan kanske jag köper typ en liten söt liten kina docka med klippt lugg. De finns i olika färger och "ska" användas som en prydnad. Hejj då!

Fredagsmys shopping på ica

Snart så ska jag åka till ica i globen och köpa fredagsmys snacks. Det blir ost bågar samt popcorn och lättsaltade poootatis chips. Muuums... Till dricka blir det nog hemmagjord soda stream eller rosa fanta och cocacola. Måste åka nu! Hej då

Little miss sunshine är upptagen. Kan jag hjälpa dig?

Hej! Jag har inte varit på så bra humör idag. Det verkar saom att little miss sunshine var bortrest idag. Och just då kom little miss grumpy hem från sin långa semester i surentuna. Men det har gått över nu. Nu är lilla glada jag tillbaka. Min mamma har nyss köpt en jätte stor bil. Den har sju säten i. Och när man backar så kommer det upp en bild i back spegeln på hur det ser ut precis bakom bilen. Det är för att det finns en video kamera på baksidan av bilen. Det är tyvvär ingen som vet var den sitter. Det borde man faktiskt få veta innan man köper bilen. Hejdå. Little miss sunshine.

Märkligt

 Okej det förra inlägget hette SKRIV FEL. Det handlade om att jag skrev fel i ett annat inlägg. Men det inlägget försvann! Så jag förstår om ni tycker att det blev lite konstigt.


Ont i halsen

Hejsan! Just nu har jag väldigt ont i halsen. Det har varit ett problem under dagen för att jag få ont när jag sväljer. Idag var jag på ridning som vanligt. Jag red på Armani. Han är jättesnäll men han kan vara lite för upptagen med sin mat för att lägga märke till mig. Vi fick galoppera. Det gick jätte fort. Sedan travade vi över bommar och så vidare. Jag ska äta Nacho deluxe ikväll. Det är som en sorts tacos. Det är nacho chips med tacokött och grillad ost på. Sedan så kan man lägga på vilka ingredienser som man vill t.ex majs, tomat, gräddfil eller guacomole. Fast jag gillar det mest med bara kött och ost. Pappa har nyss fått en ny touch mobil. Den är jätte cool. Jag är sååå avis. Hej då

RSS 2.0