En lista...

Hej, här kommer ett litet inlägg från mig! Jag tänkte göra en sådan där lista med t.ex "Chips - Godis" och så väljer man en så att ni får veta lite mer om mig! :D Here it comes!
Chips - Godis
Vinter - Sommar
The vampire diaries - Glee
Fanta - Coca cola
Utomhus - Inomhus
Hemma - Utomlands
Läsa - Kolla på film
Nagellack - Läppglans
OnePiece - Pyjamas
Grönalund - Liseberg
Mjölk - Vatten
Burger King - McDonald´s
Det var det, nu vet lite mer om mig! :D Byeee

Goodnight <3

Goodnight world,
Nu går jag nog o lägger mig snart. Ska bara läsa lite, läste klart Fatta eld på tunnelbanan till gympan så nu ska jag läsa den 3:e boken i Hungerspelsserien "Revolt"! Mitt rum är rent o fint nu :) Alla saker ligger på sin plats *stolt*
BYEE!!

New shoees

Hej, andra inlägget idag, jag har varit i Globen .m. mamma o köpt ett par nya Adidas sneakers :) VÅRIGA!
Såg en jättefin klänning på Kappahl oxå.. ((VILL HA))
Hoppas på att kunna bada lite bubbelpool idag, det var längesedan faktiskt! Loving the weather, solen skiner!
Kort inlägg, kanske kommer något mer senare. BYEEE
ADIDAS SUPERSTAR II WHITE/BLACKMy new shoes <3
Mee, en av de nya Tishorna jag fick av mamma från U.S.A.

Hunger Games <3<3<3

Hejj! Jag har juu blivit ett MEGA FAN av Hungerspelen eller som den heter på engeska "The Hunger Games"!!
Igår var jag o såg den första filmen "The Hunger Games" på bio .m. några kompisar, Alva, Ülgen, Kalle o Erik :)
Det var LÄTT den bästa filmen jag någonsin sett i hela mitt liv!!!! HUR BRA SOM HELST, HELT AWESOME!!!
Allt var filmat jättebra, och skådisarna var perfekta <3 Jag har läst den första boken (alltså dn som filmen handlar om) och är snart klar .m. den andra boken i serien "Fatta eld".
Igår så kom mammi hem från U.S.A. oxå, när jag kom hem från bion så låg det en superfin rosa väska .m. en massa grejjor i i mitt rum fån U.S.A!! ((TACK MAMMA))
I den fanns en vit Hollister kofta, ett par rosa mini shorts, en rosa "skjort-T-shirt" (höhö..), en grå T-shirt med tp rosa o lila palmer på, ett rosa o blå randigt linne, en Hunger Games T-shirt, en stor Hunger Games affisch och två Hunger Games tidningar!!! *GLAD*
BAJBAJ ((ByeBye))

Disco

Hajj, ikväll ska jag på DISCOOO!!! Kollodisco alltså, det var ju det i September men nu kommer ett till :D
Jag kan med glädje också meddela att Hungerspelen har sänkts till att vara från 11 år! Den skulle ju ha varit från 15 år men... I don´t know.
Igår köpte jag några grejjor också, jag har ju typ tre presentkort på HM så där köpte jag ett rosa läppglans och så köpte jag ett lite glittrigt läppstift (IsaDora).

Det var allt, bye bye!

Sleepover idag >:)

Hej, jag är jätteledsen att jag inte har bloggat på länge. Jag har helt enkelt inte orkat... >:)
Idag ska jag sova över hos Ineez ( :) ) och jag tror att Clara ska med oxå. KUL!! Inez har en jättesöt liten hund som heter Lava :)
Om några veckor så ska jag och mina kompisar se Hungerspelen på bio!! JAAA!!! Igår så började jag läsa boken, den är otroligt bra! Ska se filmen på Filmstaden Söder på premiären.
Rensade lite i min garderob idag, skönt... Igår så var det bara jag, mamma och Irma hemma, då hämtade jag Irmiis från dagis (mysigt). Seda så hyrde vi varsin film, jag valde "The three musketeers" (inte den med typ musse pigg). Den var bra! Kort inlägg, BYE!

Hungerspelen

Heej, tänkte berätta lite om en serie (och snart film) som heter "Hungerspelen"! Många har nog hört talas om det... LOL. (OBS!! En pinsam grej jag har nt läst böckerna men jag vet faktiskt väldigt mycket ända för alla mina vänner har typ läst dem... Har beställt dem men DE KOMMER ALDRIG!!! :( ). Iaf Hungerspelen handlar om en ganska hemsk framtid där en nation som kallas "Panem" (uttalas Pan Am) har bildats ungefär där Nord Amerika ligger nu. Panem har delats upp i 12 "distrikt" (det finns egentligen ett trettonde också tror jag..). Varje år så annordnas en tävling som kallas just Hungerspelen där en kille och en tjej från varje distrikt, mellan 12 o 18 år ska tävla mot de som valts från de andra distrikten och mot varandra på en stor arena. Målet är att döda alla tills det bara finns en person kvar på arenan. VARNING BRUTALT! haha. Men iaf, i första boken så ska huvudpersonen Katniss och en kille som heter Peeta representera distrikt 12 i Hungerspelen... Mer än så säger jag inte...
Det kanske är lite skumt att jag gör ett helt inlägg om det här när jag inte ens har läst böckerna men man behöer inte ha gjort det för att hamna i upplösnings tillstånd när man ser trailern till Hungerspelen..! Här kommer trailern, lovar att alla som ser den kommer o bli helt "OMGOMGOMG!!!" hahaha.
Här kommer en länk till trailern :)
http://youtu.be/OgssLmsOa2s
Feeett långt inlägg, Bye!

Stackars Zayn :(

Hej! Bloggar från mammas I-pad eftersom att vår enda Mac-laddare gick sönder och datorerna har laddat ur hehe... Igår så försökte jag mig på att åka lite skidor men det gick absolut INTE bra. Jag är bättre på snowboard, har precis lärt mig att hoppa! Jag läste på Twitter igårkväll att Zayn har förlorat en familjemedlem och inte kommer att kunna vara med på One Direction's konserter i U.S.A. Stackars Zayn :(
Det var det, Hejdåå!

RSS 2.0