Fjäll kväll

Hej!!! Jag sitter i soffan och kollar på något flummigt program på Barnkanalen (?). Jag åkte jättemycket snowboard idag, jag, Karro, David, Freddie och Rickard åkte sittliften upp till en blå backe som heter "MÄRTA" backen, en gång så ramlade jag bakåt på isen! När jag kom hem till stugan så var jag helt mörbultad haha, men sen så bastade jag och nu mår jag bättre :D Här kommer en bild!! HEJDÅ :)
Blev supernöjd med den här :)

SÄLEN

Hej! Nu sitter jag i soffan, vi har hyrt en mysig stuga i SÄLEN! Här ska vi vara hela sportlovet, vi åker hem på Söndag. Jag hann åka liiite snowboard idag. Det gick superbra! Jag ramlade bara 1 gång i backen, hehe... Jag delar en våningssäng med David, han sover på "övervåningen" och jag sover på "nedervåningen" :D
HEJDÅ!!!

Hemma Lördag

Hej, det var längesen jag bloggade så här kommer ett inlägg, hehe... Idag så ska jag antagligen bara vara hemma men jag kanske går till globen eller något :D Igårkväll så sov David över hos mig. Imorgon så åker jag till Sälen! Mysigt, men jag kanske inte kan blogga då. Jag kommer nog mest att åka Snowboard. Hejdåå!! FÄÄÄRGER!!!
Ojj... Inte min bästa bild kanske..!
PussPuss!

Some fun stuff... :D

Hej, idag så var jag i skooolan som vanligt, men igår så fick jag hem en biljett till ett TILL Kollodisco!!! JAAA!! Då får jag träffa alla mina kollokompisar!! :D Jag hade ju beställt en 1D tröja och en stor affisch och nu har de kommit! Supersnygga tycker jag, och en i min klass och hans storasyster SÅG ONE DIRECTION NÄR DE VAR I SVERIGE, JAG TROR JAG DÖÖÖR!!!! *avis* Iaf, nu är jag helt galet avundsjuk... Här kommer några bilder på mina 1D grejor!!
Hejdå! <3



One Direction: One Direction Group Photo White Skinny T-Shirt
One Direction: One Direction Bench Poster
Där har ni T-shirten och affischen, så HEJDÅ!



En dag på stan

Heej, idag så var jag o mamma på stan i Linköping, köpte vääärldens snyggaste grejor :) Nu så sitter jag vid datorn hos mormor o väntar på att maten ska bli klar. Jag köpte liksom två oufits, 2 par snygga byxor, 2 najsiga tröjor och ett coolt halsband men jag hittade bara bilder på byxorna så här kommer de:
Snygga!! KAPPAHL
Också snygga! Också KAPPAHL
De andra grejerna var ett halsband med en rosa-glittrig rullskridsko, KAPPAHL, en "röd-lila" Ramones tröja (likadan som Harry Styles fast en annan färg) och en knallrosa tröja med något serie liknande Star Wars motiv på, HM. Hejdåå!!


Mormis & Morfis

Hej, ikväll så ska jag, Irma och mamma åka tåg till Linköping för att hälsa på min mormor och morfar och vara där typ hela helgen. Där så ska jag kolla på Melodifestivalen och kanske vara inne lite på MSP (moviestarplanet.se). Man får ju hoppas att det gulliga monster barnet inte får ett "arg-anfall" på tåget... Men det ska nog gå bra ändå, bara man tar med sig lite godis eller något så går det över hyfsat fort :) LOL
HEJDÅ!!!

Hej alla fina :)

Hej alla fina, imorgon så får jag sovmorgon!!! Skönt tycker jag... Men det blir ändå mycket läxor imorgon :( Ninna ska plugga med mig så vi möts vid typ 09:00 elr något. Seda så har jag ju utvecklingssamtal vid 14:30 också... På Fredag så ska jag, mamma och Irma åka tåg till min mormor och morfar i Linköping och det ska bli jättekul! Hejdå!!
OMG, vad söööt!!! Den är ju superliten!

Längtar till på TORSDAG

Hej!! Jag har ju varit i skolan idag som vanligt, o sen så blev det träning för mig. Det gick bra i början men sen blev alla trötta i slutet så då gick det inte lika najs (men OK). På Torsdag så har min klass ledigt från skolan (eller "ledigt" man måste jobba hemma med allt man skulle ha gjort i skolan den dagen. LÄNGTAR ÄNDÅ för man får ju sovmorgon :D) och då ska jag och Ninna fråga om hon kan sova över hos mig kvällen innan :D Hoppas det går. Nu ska lilla D få datorn så Bye <3

Grattis HARRY!! (Och lite annat...)

Tjaaa, idag så fyller en av medlemmarna i One Direction 18 år! GRATTIS HARRY!! <3 Jag skulle ha bakat cupcakes idag men jag hann inte för att jag skulle köpa en födelsedagspresent till sötisen Irma som fyller 4 år imorgon ( 2/1-2012). Det fick bli en affisch på "Händige Manny", ett program som Irma nördar (går på DisneyJunior) haha... Här kommer lite smått o gott, typ lite bilder, några låttips o så :
VECKANS BÄSTA LÅTAR
1. Everything about you, One Direction
2. Save you tonight, One Direction
3. Swagger Jagger, Cher Lloyd
Grattis Harry!!! ONE DIRECTION ÄR BÄST!!!
AAAHHH, checka ögonen!! Läääskigt...
Ojj, där kom en liten ego bild, hahaha. Vad gör jag egentligen?? LOL.
HEJDÅ!! :D

RSS 2.0