CHRISTMAS

Hej och GOD JUL :)   Idag så är det ju den mest efterlängtade dagen på hela året (enligt mig)... JULAFTON! Nu så ligger det en massa olika paket under granen, och vi ska öppna dem efter att vi har sett "Kalle Anka" på TV. Jag längtar... :D  Här kommer en bild som jag tog med webbcamen för en liten stund sedan. God jul & Gott nytt år!

Snar JUL!

GOD JUL!! Nu är det vinter med snöö och julmys! På lördag så är det julafton också. Imorgon så är det  min sista dag i skolan! Vi får ta med oss fika och sånt ( sluuuuurp.... :D ) då. Jag har suttit i källaren ett tag och kollat på "Hannah Montana" med David, haha, då åt jag en skål med flingor också... Nu blir det middag för mig så Hejdå!!
God jul! (i förskott)

Oj, vad svårt det var att komma på en rubrik...

Hej!!! :D Just nu så äter jag en goood muffins. Mmmm... Snart så ska jag bada bubbelpool, mys! Jag är fortfarande ganska hostig men det ordnar sig. Har någon sett på årets julkalender Tjuvarnas jul? Den är jättekul! HEJDÅ!! :D

HOSTIG

Hej! Jag har varit sjukt hostig i veckan! ((Mycket jobbigt...)) På Lördag så ska jag vara med och tävla i Hammarbygymnasternas KM (Klubb mästerskap). Det är en massa från olika grupper i HG som ska tävla emot varandra så det är en individuell tävling. Efter det så ska jag, mamma, Freddie, David, Rickard och Irma gå på Julbord. Mysigt tycker jag! Karro missar tyvärr det eftersom att hon ska åka bort och tävla i JSM (junior SM) med sin gympagrupp. Idag så fick vi spaghetti .m. köttfärssås till lunch i skolan! GOTT! Och dessutom så är det den första December! Idag så såg jag på det första avsnittet av den nya julkalendern "Tjuvarnas jul". Den var bra! Nu känns der verkligen som att det är jul! Men en sak fattas... SNÖ! Jag dör om det inte kommer någon snö snart! Den kommer nog imorgon... :) Hejdå!



RSS 2.0