Sportlov!!!!

Hej! Nu är det sportlov igen! Idag så ska jag vara hemma och slappa men imorgon bitti så åker jag och hälsar på mina snälla morföreldrar ( HAHA det låter kul ). Förhoppningsvis så tar jag reda på var våran "Bläckhjärta" DVD är. Jag håller på att läsa den på bok nu men jag vet vad som händer ungefär (jag har redan sett filmen). Nu är jag hemma med mina braiga syskon. Mamma ska åka och lämna Irma på dagis nu. Hejdå!

Slapp lördags morgon

Hej! Nu sitter jag i soffar och slappar. Igår i skolan så revs vårat snöfort... Men det gör inget. Jag har bilder på fortet men inte på denna dator. Igår så kom min mamma hem från Kina! Det var mysigt att träffa henne igen. Alla barnen fick fina presenter av henne från Kina (tack mamma). Jag fick dels en tröja med en super-apa som heter KAPO på, en penna med en apa på, ett fjärils-mobilsmycke, en liten blommig sminkväska och så en fin liten lila häst (tror jag?) som man kan hänga upp. Hejdå!!

Trött efter gympan

Hej! Nu är jag jättetrött efter min gymnastik-träning. Vi övade på vårat fristående (ungefär som en dans). Jag har kommit hem och ska snart kanske ta något att äta. Detta blir dagens sista inlägg men kolla gärna in min "Dagbok" på KPwebben (som en blogg fast på KPwebben) för flera sköna inlägg!! Hejdå! P.S. En applåd till mig som stod fritt på händer i 5 lååånga sekunder, gick ner bakåt i brygga och gjorde 30 armhävningar på fötterna (inte på knäna)!! Detta hände på idrotten i skolan. Tyvärr så har jag inga bilder just nu men imorgon kanske. Hejdå!

Hehe... Jag vet dålig uppdatering

Hej!! Förlåt att jag uppdaterar så sällan men jag har inte hunnit. Äntligen har min supercoola pappa laddad upp några braiga Metallica låtar och så en som heter Video killed the radio star med Buggles. Nu sitter jag och lyssnar på dem. Nu så ska jag... Eh jaa, jag ska göra något annat... Hejdå!!

Godmorgon alla mina fans!

Hej och godmorgon till alla mina fans ( HAHA mitt enda fan e typ Irma )! Jag vaknade ganska nyss och tänkte på hur ont det skulle göra att bryta armen just då. Det skulle ju kunna hända... Man kanske ramlar och landar på sin oskyldiga lilla arm. Idag så blir det som vanligt ridning och gymnastik träning. Hejdå (alla mina fans)!

Panta med vännerna

Hej! Idag så ska jag och mina vänner samla ihop pantburkar och panta dem för att få in pengar till en klassresa eller till klasskassan. Sedan så ska jag och pappa åka pulka i hammarbybacken ( hallå?, Pulka är ju jättekul...! Eller? ).Jag ska fråga om någon kompis vill hänga med. Sedan så ska jag hem och äta Toblerone framför TV`n. Det är ju Melodifestivalen ikväll. Hejdå!!

Ingen träning för mig -_-

Hej! Idag så är det tyvärr ingengympa träning för mig... Det är bara den ena delen av gruppen som tränar idag. Nästa Torsdag är det min grupps tur. Så nu sitter jag framför datorn vid matbordet(utan mat) och bloggar loss. Jag frågade men det gick inte att min kompis Clara kom hem till mig. Tyvärr men... Vi ska snart äta köttbullar med macaroner. Mmmmm. Bilden på mig tog jag aldelles nyss. Den blev lite knäpp menden duger. Hedjå!

Mini Madicken

Hej! Nu har Irma förvandlats till ännu en Astrid Lindgren karaktär nämligen Madicken. Imorse klädde hon på sig strumpbyxor och en klänning och bestämde sig för att hon var Madicken. Nu har hon fått "Madicken tofsar" som Karro har satt upp. Idag på lunchen så var mitt och Sagisens (saga på jamboo.blogg.se) bord upptaget av 5:or på lunchen. Sedan satt vi vid ett annat bord som sedan blev tillbaka taget av sina rätta "ägare". Då gick vi till vårat nu tomma bord som nu var täckt med 5:ornas bulur och grönsaker... Trevligt. Då fick vi till sist sitta vid ett ledigt bord. Hejdå!!

09:20!! Äntligen "sovmorgon"

Hej!! Är det någon som är vaken eller är jag helt ensam? Idag så börjar jag mitt senaste (på mitt nya schema) alltså 09:20!! Det är ju ingen sovmorgon eftersom att jag inte sover men man får ju vara hemma längre iaf. Drömde något helknäppt me jag minns inte vad det var... Det var iallafall jättekonstigt. Nu så ska jag logga in på det vid denna tid öde moviestarplanet.se Igår så hade David sitt 8 årskalas. Alla hans kompisar skrek att de skulle döda varandra och slå sönder varandra eller suga upp varandra när de spelade WII. Alla gästerna (inclusive mig) fick varsin spionpenna!! De är jättecoola. Man skriver på ett papper men det syns inte vad som står utan att man lyser på den osynliga texten utan en lampa som sitter i andra änden av pennan. Hejdå!!!!

Alvin på morgonen

Hej!! Nu sitter jag och kollar på Alvin och gänget i källaren. Den är jättebra! Theodor är jättegullig! Han är en liten knubbig jordekorre med en gullig grön munkjacka. Nu så ska jag fortsätta kolla så Hejdå!!

Kocken Pippi

Hej! Kolla in den söta lilla Irmisen i sina nya Pippi långstrump kläder! Hon plockar fram redskap till att baka med sitt nya kök som hon fick av mormor och morfar. Jättegulligt!! De stora svarta pippi skornasom hon fickville hon inte ta på sig förens nu. Hejdå!!<3

Tårta

Hej! Nu sitter jag i soffan och bloggar på order av Freddi som sitter i sitt rum och bloggar. Vi kollade på en video om en liten 3 åring som grät på grund av sin kärlek till Justin Bieber (avskyvärd musik). Den var jättekul. Ikväll så blir det Melodifestivalen. Det blir kul men vilka är med?? Nu så ska jag äta en smarrans bit kanintårta. Mmmm...! Hejdå!!

Festligheter med GODIIIS!!

Hej! Nu har vigäster alltså Irma´s mormor, morfar, farmor, farfar, moster, kusin och morbror som är här för att fira 3 åriga Irma och 8åriga David. Vi har fått en jättestor skål medgodia att smaska i oss!! Det är jättegott! Irma fick i present: Ett kök, Barbapapa lakan, köks tillbehör, kläder, dockkläder och lite till. Då blev hon jätteglad. De vuxna åt nasigoreng och jag, Freddi, David, Irma och Sofia (kusin)åt korv med pommes frites. Sedan blir det tårta och creme brule (stavas?). David fick i present FIFA 11 till WII (spel), FCB lakan, FCB skrivset, cool vår jacka m.m. Han blev också jätteglad. Hejdå!

Soff-sölning på gång

Hej, nu sitter jag bara och sölar i soffan. Jag sov över hos Irmis Pirmis igårkväll det var jätte mysigt! Idag så kommer mormor och morfar och hälsar på och Irma har redan klätt upp sig i sin fin-klänning. Hon är såklart jättespänd. Nu så ska jag kolla vad som finns att äta så Hejdå!

Mys helg hemma

Hej! Nu är det dags för mys helg. I helgen så ska jag bara vara hemma men på lördag så kommer mormor o morfar m.m. för att fira Irma´s och David´s födelsedagar. Då blir det nog någon god efterrätt att glufsa i sig. Just nu kollar jag bara på TV och äter ostbågar och chips. I skolan idag så hade vi krig på skoj. Det var killarna mot tjejerna och vi mulde varandra fast inte hårt alltså på skoj. Vi kastade snö på varandra och det var jättekul! Hejdå!

Bra-Tisdag

Hej! Nu är det Tisdag igen. Tisdagar gillar jag för att då har jag dels Rock o Pop och så får vi korv med bröd till mellanmål i skolan. Tisdagar är helt enkelt bra. Vi ska äta en av mina favvo rätter "djungel kyckling" med jasminris!! Det äter man skivad banan till. Det är jättegott. Nu ska jag logga in på moviestarplanet.se. Hejdå

Äntligen frisk!

Hej, nu har jag äntligen blivit frisk igen men tyvärr så har min kära vän Saga´s hund fått blåsljud i hjärtat... Snyft stackars lille Jambo (hunden) och Saga. Idag så började jag skriva en serie i skolan om min kompis Ninna där hon börjar som en snart prick på jorden. Jag är bara på första sidan men den kommer att slå igenom stor i länder som t.ex Atlantis och Litauen haha. Den blir nog inte släppt. Eller färdig på minst en månad. Nu ska jag gå in på lite andra bloggar- Hejdå!

En gammal bild

Hej, nu kollar jag på ännu en bra vampyr serie som heter "Buffy the vampire slayer". Här är en gammal bild på Irma med min maskerad-mask på sig. Sååå gullig. Det fanns ingen bättre och jag orkar inte ladda upp de nya nu. Hejdå!!!

Hemma dag

Hej! Idag är jag hemma från skolan (igen). Tur att Freddi börjar... 12:30, tror jag...! Jag vet, helt otroligt. Den tiden borde man börja varje dag. Nu sitter jag mest i soffan och stirrar på något tecknat på "Nickelodeon" HAHA. Finns inte så mycket mer att skriva så Hejdå!

Sjuk men Glad

Hej, nu sitter jag hemma och är febrig OCH har någon slags kräksjuka. Jag e hemma själv från skolan. Tidigare mådde jag jättedåligt men nu är det bara bra. Igår fyllde sötaste Irma 3 år...! Då orkade jag inte blogga ( jag var sjuk då också ). I present fick hon sitt efterlängtade "dock sötbord" (dock skötbord). Av mig fick hon en nalle och en hundvalp ( gosedjur ). Hela dagen igår gick irna runt på dagis med sina nya "Emil i Lönneberga" kläder, sin mysse och sin bysse precis som idag. Hejdå P.S. Bilden är på Irma med sitt lite stela leende.

RSS 2.0