Gomez musik

Hej!! Just nu så sitter jag på mitt rum och lyssnar på diverse Selena Gomez & the scene låtar. Jag har nyss smaskat i mig lite ris och korv. Mmmmmm... Dagens låt: Naturally (Selena Gomez). Den är superbra!! Jag gjorde ett misslyckat försök att städa mitt rum men vi vet ju alla hur det gick... Inte så bra men bättre än det var innan iaf. Bilden är på Selena Gomez med sina rosa läppar som verkar vara prydda med snygga kristaller. Men det var kanske lite väl överdrivet för för mig, hehe. Ha det mysigt, Hejdå!!

Första studset

Hej!! Idag så hoppade jag studsmatta för första gången i år!! Först hoppade jag och Irma på förmiddagen och sedan för några minuter sedan. Irma blev jätteledsen när vi skulle gå in men nu så ska vi ta ett varmt bad. Jag var med min kompis Ellen inne i stan idag och vi åt på T.J.I. Fridays. Vi var på ett jättebra barnbibliotek som heter TioTretton i kulturhuset- Nu så har jag pausat mellan bloggningen och tagit ett bad som jag sa. TioTretton är ett bibliotek för barn från 10-13 år. Man kan spela spel, laga mat, läsa, virka, mysa m.m. Hejdå!! P.S. Min VIP på moviestarplanet.se går ut idag... -_-

Party kul

Hej!! Nu så har jag kommit hem från Ninnas roliga kalas!! Vi lekte "Skrattleken", kollade på film (Bläckhjärta), åt varma mackor och busade. Det var superkul!! Filmen var jättebra men jag hade sett den förut. Jag håller ju på att läsa Bläckhjärta på bok. I present så fick Ninna (av mig) ett TopModel ritblock där man ska designa kläder. Bilden är på några av mina kompisar som också var på kalaset. Nu så ska jag logga in på MovieStarPlanet, och tyvärr så går min VIP ut imorgon... Synd men OK. Hejdå!!

Lite om min helg

Hej! I helgen så var Clara hemma hos mig och vi gick ut i skogen bakom pappas lägenhet och letade orcher (ett monster från sagan om ringen). Hehe, vi hittade några få stycken och så hittade vi Gollum (annat monster från sagan om ringen) som en liten bonus. Gollum hade långt brunt hår JÄTTEMYCKET smink, höll på med sin mobil och gick med sina onda gollum anhängare (HAHA). Jaa, men han såg faktiskt ut så. Sedan (på Söndagen) så red jag Ewing på ridningen och han var jättemysig! Superbra att rida också, bara liteväl stor för mig HAHA. Hejdå!!

Morgon ( kom inte på någon annan rubrik )

Bon matin (god morgon på Franska)! Idag så ska jag baka lite kakdeg, äta den och sedan INTE göra några kakor. Mmmmm... Mums. Men till frukosk blir det bacon och hashbrowns... Tror att det heter typ "Rösti" på Svenska eller något. Höhö, på bilden är det ju egg också men nu är det ju så att jag inte gillar egg. Men den var ju ändå jättesöt!! Jag ska ringa upp min kompis och se om vi kan göra något idag (det gör jag senare). Hejdå!!

Disco!!

Halloj!! Idag så ska jag gå på "Loftet discot"!! Det är ett disco som man har varje termin på Loftet 8fritidsverksamhet för fyror och femmor). Det ska bli jättekul! Tyvärr så har jag så klart en till ursäkt för att inte lägga upp bilder som är att jag inte vet var min kamerasladd är... På discot så ska jag ha på mig en blå paljett tröja och svarta tights. Sedan så ska jag ha ett coolt halsband med guldiga, silvriga och svarta kedjor. Nu så ska jag... Göra något annat. Hejdå!!

Ingenting

Hej!! Igår så var jag ju på gen-repet till Melodifestivalen och det var jättekul!! Eftersom att deinte visste vem som skulle vinna så lottade de och det blev Swingfly som "vann". Idag så ska min kompis Nora sova över hos mig och vi ska ha ett spa med avokado mask (ansikts mask HAHA). Nu är mormor här och myser med oss. Nora kommer lite senare. Jag och Nora ska också se på Melodifestivalen och the vampire diaries (Buhu nästa avsnitt kommer den sjunde APRIL!!!). Hejdå!!

Bloggar tidigt

Hej!! Lite tidigt att blogga men jag börjar ju skolan 08:00, hehe. Ikväll så kommer min lillamysplutt hem från Västerås där hon har varit med sin farmor och farfar och varit sjuk... Lilla stackaren. Hon var jätteförkyld. Men imorgon så ska jag gå på gen-repet till Melodi Festivalen!!! Det blir kul! Sedan så ska Nora sova över hos mig (på Lördag). Hejdå!!!

Sagan om ringen

Hej!! Nu har jag märkt (för några månader sedan) hur mycket jag älskar "Sagan om ringen" (The lord of the rings). Jag såg filmerna för första gången när jag var ungrfär 3-4 år med min pappa så jag har alltid gillat dem men nu så har jag bildat en hemlig klubb med min kompis som handlar om just sagan om ringen/fantasy. Ingen får veta vad den heter eftersom att den är HEMLIG. Filmerna handlar om Frodo Baggins som är en hobbit (alla tror att de heter "Hob"!! Det heter de INTE!!!) som får tag på en ond ring. Därför måste han tillsammans med ringens brödrarskap (en grupp som bildas av de som ska förgöra ringen) ta sig till vulkanen mount doom för att förstöra ringen innan den onde Sauron´s armeér av orker (ett slags monster) tar över hela Midgård. På vägen träffar de vackra alver och en mystisk krälande figur som kallas Gollum. Det finns tre filmer att frossa någon helg då du inte har något att göra. De är superspännande!! Bilden är på den onda ringen. Kramis Hejdå!!

Orkar. Inte. Gå. Till. Skolan.

Hej alla söta sömntutor! Nu börjar skolan igen (tyvärr)! Men som tur är så börjar jag 09:20 idag som på alla måndagar. Förlåt att jag inte har några bilder men jag har tagit några från stallet igår som jag möjligtvis hinner ladda upp i kväll (MÖJLIGTVIS). Nu är jag snart klar med den superbra boken som jag läser hemme hos pappa nämligen The Hobbit (Bilbo på svenska). Sedan så ska jag börja läsa Den första sagan om ringen boken. Spännande...! Hejdå!

RSS 2.0