Home (but not for long) !

Hej!! Idag så kom jag hem ifrån en rolig resa till Paris! Först så bodde vi på ett Disneyland hotel och var på Disneyland varje dag (jag fyllde år då :) ) och sedan så bodde vi på ett stort och fint hotel inne i stan i Paris. Där bodde vi på den sextonde (!) våningen (det fanns 25). Vi åkte upp i Eiffel- tornet och gick till ett fint akvarium. Men nu är jag som sagt hemma men inte länge till för imorgon så åker jag och Karro på Gympaläger!! Där är vi i 1 vecka. Jag kan tyvärr inte blogga då men efter lägret så återkommer jag med fina lägerbilder (hoppas jag) och så mina Paris bilder (fick en ny Digital-kamera i födelsedags present). Hejdå!! :)

Biooo

Hej alla!! Jag var nyss på bio och såg "Harry Potter och Dödsrelikerna del 2"!! Den var jättesorglig och jättebra! Den var bäst i hela HP serien. Jag kommer definitivt att köpa (vilket jag nästan är helt säker, kommer att komma ut) en box med ALLA HP filmer. Igår kväll så sov Ninna över hos mig. Hon gick också på bio med mig. Hejdå!! :)
En bild från nya HP filmen.

Bildbomb :)

Hej!! Har inte bloggat på ett tag eftersom att jag har varit i Göteborg och är nu på Landet (min mormor och morfars landställe) men jag åker hem idag. Jag har såklart tagit en massa fina bilder, så ni läsare får en liten bildbomb här!! :)




På en Resturang vi var på hade de rockor...
... och många olika sorters fiskar.
Skaldjurs resturangen med fiskarna.

Jag och Irma badade i Östersjön.

PEACE
Hur söt får man vara? Världens bästa syster. Hejdå!! :)

HP trailer o mys me Ninna

Hej!! Ikväll så kommer Ninna och sover över hos mig. Jag har dessutom fått reda på att jag inte kommer att kunna se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 på premiären! :( Då kommer jag att vara på Landet :((( SYND men jag kan ju se den när jag kommer hem.  här får ni iallafall trailern till den kommande HP filmen. Hejdåå!!!

BURLESQUE

Hej!! Idag så var jag på Sim-läger som vanligt. Det var jättekul!! Jag kollade nyss klart på en film som heter "Burlesque". Den är från och med nu en av mina favorit filmer. TIPS : Se den!! Igår så sov Ella över hos mig. Vi hade jättekul!! Vi sov nere i källaren och på kvällen så spelade vi ett skate-spel på PlayStation. Hejdå!!

Simläger imorgon :)

OK, jag förstår.
Ytterligare input är att Flextronics vill höja labordelen med just 18% mot oss (i sin senaste prisfil som förhandlas just nu) pga höjda laborrater i Kina. Jag pratade med Nicole Sanders på global sourcing om detta tidigare idag och i vår egen fabrik i Kina har vi sett en laborrateökning på ca 6-7%. Skillnaden mot Flex offert på 18% kan bero på att fabrikerna finns i olika regioner.
/Cathrine

Hej! Idag så har jag varit hemma hos min pappa men nu så är jag hos min mamma där jag sover ikväll. Vi har köpt ostbågar och chips så det blir en myskväll. Imorgon så börjar mitt sim-läger. Det är på Eriksdals badet så man sover inte över jtan det är från 09:00 till 14:00. Imorgon så ska Ella också på sim-läger, och hon ska komma hem till mig efter lägret. Imorgon så kommer min lillkusin Sofia och min moster och hälsar på också. På Lördag så åker jag till Göteborg. Jag har ju inte min kamera men jag kommer att ta många bilder med våran systemkamera. Puss o Kram


FAIL

Okej, hela det där inlägget blev mupp. Jag orkar inte förklara vad som hände men där fick ni en bild iaf. Ignorera texten i inläggen och kolla bara på bilden

Bilden

Det blev lite mupp med de andra inlägget så här kommer bilden som jag pratade om. :D

Hemma igen!!

Hej alla!! Nu så har jag kommit hem från mitt kollo. Jag har tyvärr inga bra bilder eftersom att min kamera oturligt nog försvann på kollot. Jag har hur många myggbett som helst men jag hoppas att ni läsare har sluppit undan de små monstrena. Hejdå!

RSS 2.0