Mitt "nya" rum

Hej! Just nu så känner jag mig väldigt glad eftersom att min snälla mamma och min snälla syster ( Freddie ) har möblerat omi mitt rum medans jag var på bowlingkalas för min kompis! Nu så är det mycket snyggare än vad det var innan tycker jag. Det känns mycket fräschare och renare. Det får bli ett kort inlägg idag men jag återkommer på Tisdag (om jag hinner efter gympan så bloggar jag lite imorgon också). Hejdå!

My day so far

En bild som jag tog idag!
Hej! Sitter i soffan med min OnePiece (MYSIGT) just nu. Jag har varit i Globen och köpt presenter till två av mina kompisar (Saga o Lotte) som ska ha kalas i helgen. Ikväll så ska jag gå på Harry Potter - Sleepover - kalas (Sagas) ! Det ska bli jättekul. Jag tänker inte skriva vad jag köpte till Saga och Lotte för man vet aldrig vem som kommer att läsa det här inlägget, HAHA. Bye! Jag kanske bloggar lite imorgon också om jag hinner.

Britney Spears

Hej!! I söndags så var jag på Britney Spears konsert  i Globen! Hon var jätteduktig och det var jättekul! Vid ett tillfälle så fick alla de som är med på Idol gå upp på scenen och dansa med Britney. I slutet när hon sjöng sin nya låt "Till the world ends" så kom det fyrverkerier och så använde de konfetti-kanoner! Innan det så red jag Alaska. Det gick jätte-bra i galoppen! Just nu så sitter jag i soffan med min OnePiece på mig och Irma sitter brevid och kollar på "Emil i Lönneberga" på TV´n. Jag tog en bild med webbcamen men den har typ raderats... :( Hejdå!! :)

Siiilveeer medalj

Hej!! Jag kom hem ifrån Visby i Söndags. Jag hade jättekul där! Vi tävlade emot 9 lag (tror jag) och kom 2:a totalt! Sedan så fick vi också en silver-medalj i en gren som heter "Fristående". Alltså, blev det en lyckad tävling. Vi sov i sovsäckar i klassrummen i någon skola. På fredagen så åt vi pizza-buffé på en superbra pizzeria till middag. När vi åkte till Visby så åkte vi i en hyfsat liten båt som guppade JÄTTEMYCKET!! Så mycket att vissa spydde (inklusive mig, HAHA)... Men när vi åkte hem så var det en betydligt större båt som knappt guppade alls. Hejdå!

Många läxor... Sedan blir det Visby!

Hej alla! Jag har jättemånga (eller, jaa om 3 stycken räknas som jättemånga så) läxor vilket innebär BLÄ! Men på Fredag så är jag ledig ifrån skolan för då så åker jag och min gympa-grupp till Gotland för att tävla i Visby Cupen! Det ska bli superkul. Det blir ett kort inlägg här, men ni får en liten bild som jag tog idag men webbcamen. Hejdå! P.S. Nästa helg ( 16/10) så ska jag gå på Britney Spears konsert. Hejdå igen, HAHA! 

RSS 2.0