Kollar på Idol och längtar tills på fredag

Hej! På fredag så är det studiedag i skolan men jag ska vara på fritids. Då kommer jag också att sova över hos min kompis Clara. Det ska bli kul. Just nu kollar jag på Idol. Jag vet inte riktigt vem jag hejar på men det kommer jag nog på senare i säsongen. Han som sjunger nu är jätte bra. Jag tror att han heter Simon. Anders är min favorit i juryn men Laila är också bra. Tycker ni att Laila Bagge skulle passa bättre i brunt, rött eller svart än sin nuvarande hårfärg som är blont? Skriv ditt svar på kommentarer. Tips! Ät choklad för att det är suuuper gott. Måste fortsätta att kolla på idol nu. Hej då!

Bowling kalas med maskerad

Hej! Imorgon så ska jag ha bowling kalas. Det är inte vilket bowling kalas som helst utan det är en maskerad också. Jag vet att jag fyllde år i juli men man får ta det datum man kan få om man verkligen vill ha bowling kalas. Min kompis kanske ska klä út sig till svampbob fyrkant. Jag kommer att vara någon slags skugg prinsessa. Det finns två olika lag i bowlingen hittills ich de är team Jacob och team Edward. Alla som kan något om twilight vet vad det är. Jag är i team Jacob. Jag skriver mera i kväll eller imorgon. Kramiiiz.

Fredags myyyyys

Nu är det äntligen dags för fredags mys! På menyn finns det hemma gjorda hamburgare ( Mums ), Popcorn, ost bågar, sourcream & onion chips, lökringar ( tror jag? ), ost bollar, hallon sorbet och mango sorbet. Hoppas att det finns läzzzk. Cooool! Hello Kitty

Barnvaktnings dags

Hej! Nu var det dags att vara barnvakt åt min lillasyrra Irma. Kollar på saltkråkan just nu. Bara så att ni vet så var det verkligen inte mitt filmval. Städ firman är och städar hos oss. Igår fick vi lägga alla våra saker i pappers kassar för att e skulle kunna städa på alla borden och hyllorna. Nu luktar det rent i hela huset. Hej då

Regnbågs aporna räddar världen!

Hej! Jag har kommit på ett nytt super hjälte gäng! Gänget består av Gröne, Rosa (uttalas som namnet Rosa och inte färgen) , Blåtte, Rödis, Guleplutt, Orangi och Lilio. De är alla regnbågs apor. Man hör på namnet vilken färg de har. Men ibland blir det konflikt om vilken färg som är bäst. Då brukar de bestämma att regnbågar är bäst. Tillsammans måste de kämpa mot sin ärke fiende Gråobert. Han vill att hela världen ska vara tråkig och allt ska vara i grått. Bye bye!!!!!!!

Skol joggen

Hej! Idag ska vi springa skol joggen iskolan. Fast jag kommer inte att tävla. Måste gå till skolan nu.

Internet shopping

Jag har upptäckt världens bästa shopping sätt! Shoppa på internet. Det är kul att klicka runt på en dator, man kan ligga på soffan och slappa medans man gör det och man får en massa mega snygga kläder skickade till sig. Man måste tyvvär åka ääända till macken och hämta paketet. Men det är det såklart värt. Men bli inte allt för uppslukade av min geniala ide. Kom ihåg att det alltid är bra med mortion. Gå gärna till närmaste köpcentrum när du känner dig pigg och aktiv. Jag tipsar om shopping hemsidan Bluebox.se . Där kan man hitta en massa roliga saker. Jag måste gå nu. Jag ska gå in på Bluebox.se och se om jag kan lura till mig något kul av mamma.


Full rulle med släkt kalas

Hej igen! Nu är kalaset igång. Karro fick en massa coola grejor till exempel en radio styrd helikopter samt fyra nagellack ett suddigum, penna en bok och en mycket mer. Nu ska vi snart äta en kladd kaka som special dekorerats och designats av mammas sambo Rickard. Super snyggt med djungel djurs dekorationer!!! Och nu märkte jag att det blir JORDGUBBAR!!! Dregel, dregel. Kalla mig jordgubbs kungen! Jordgubbar here i come!  Vi har börjat sälja jultidningar. Det glömde jag att säga. Det går rätt bra med försäljningarna. Just nu håller min bonus farfar på att kolla i katalogen. Hoppas att han köper något!!!

Kalas dag:)

Min syrra ( bonussyrra ) fyllde år igår. Det betyder att vi ska ha kalas idag ( släkt kalas ) ! Yippi! Super kul. Anyway jag tänkte att jag skulle ändra hur min blogg ser ut. Som ni ser så är den inte likadan som förut.  Hej då!!! P.S. Jag önskar att den knappen fanns!!!

Jag är SUUUUR!!!

Av något skäl så är jag ovanligt sur idag. Hoppas att det går över. Kanske en söt katt kan göra min gladare? Tydligen inte. Anyway det är inte lika kul att blogga när man är sur så jag sticker nu. HEJ DÅ!

RSS 2.0