Namns dag

Hej! Idag är det min namnsdag. Jag visste inte att det var det för ut men jag fick reda på det efter skolan. I namnsdags present fick jag en tidning  ( FRIDA ) och en DVD ( Haispray ). Min mamma glömde bort min namnsdag. Snyft... Men som tur var gjorde inte min pappa det!!! Hej då

Godis och ( hallon ) båtar

Hej! Det är lördag och jag är extremt sugen på godis. Men det får vänta för att det är ganska smart att trycka i sig lite frukost. Idag ska jag och pappa tydligen åka båt med hans kompisar. Kanske inte det roligaste man kan hitta på om du frågar mig men det får väl duga. Jag har dessutom hört att Emma Warson ( Hermoine Granger i HP. ) Har en ny pojkvän. Han heter Goerge Craig och träffade Emma när de gjorde reklam för kläd märket Burberry. Jag återkommer!!! Min lillebrorsa David med boll som liknar Godis!

Skol start!

Hej! Idag börjar skolan igen ( för mig ). Det var inte särskilt skönt att gå upp. Dessutom gick jag upp klockan 6. Sedan använde jag up all min morgon styrka på att välja om jag skulle ha jeans eller shorts så nu är jag ganska trött och ligger på soffan skriver det som ni just nu läser. Ha det gött! MÅSTE spela dataspel. Bye bye HALLONPAJ!!!!!


P2 here i come!!!

Good morning! Idag är det hästar som gäller. Jag ska börja rida igen. Ganska jobbigt for att det kommer att bli RIKTIGT kallt i ridhuset och som vanligt kommer jag att frysa ihjäl därför att mina rid handskar är super tunna. Förra terminen gick jag i P1 ( för nybörjare ) och nu ska jag börja i P2 ( lite svårare ). P står för ponny och siffran står för vilken svårighets grad det är. Det går från P1 till P5 och sedan börjar man i H1 där H står för Häst. Där går det bara från H1 till H3. Och när man går i P så istället för att gå direkt från P3 till P4 så måste man gå i P3 plus också därför att det är för stor skildnad på svårighets graderna mellan P3 och P4. Tack för mig måste sticka!!! Kram Loooooooova!!!!!!!!


RSS 2.0