TIPS!

Heej, ett tips för alla Hungergames fans, gå in på den här awesome bloggen: hungercatchjay.blogg.se
DEN ÄR BRAAA!!! Men läs inte / kolla inte på alla kategorier om du inte har läst alla böckerna. Det kan finnas spoilers, vilket inte alltid är så kul..
Idag så ska jag ha "Filmdag" med en kompis (Lotte), NAJS! Filmerna vi kmr o se är: Jag saknar dig, Year one, Super 8, Footloose, Red riding hood & Tusen gånger starkare.. ;D
BYEE!!

Hehe..

Hajj! Idag så var jag och bowlade med Loftet, KUL! Efter det så gick jag och Ninna till Naturhistoriska riksmuseet.. Vi såg samma Cosmonova film som jag och mamma såg förra veckan, haha. Det var super nice.
Imorgon så ska jag till TomTits med Loftet. KUL! Efter det så ska jag hämta Irma från dagis och så ska Ninna sova över :)
Här får ni världens roligaste grej, som jag hittade på en "blogg" som heter teenagerposts.tumblr.com
HAHA, det är som att läsa om sig själv! Det finns fler liknande, så ett tips, GÅ IN PÅ TEENAGERPOSTS O KOLLA!

Så arg >:(

Hajj! Alltså, jag måste bara berätta hur arg jag är just nu! KLARA VANN INTE TOP MODEL!!! HUR KUNDE ALICE VINNA?!?! Klara var ju klart bäst, det har hon varit genom hela programmet! Ska man behöva åka in själv o ta ett snack med juryn för att de ska fatta eller?! ARRGHH...
Aja, idag så ska jag till Loftet o vi ska bowlaa :) Sedan på Fredag så ska jag in till stan med några kompisar. Först så va vi bara tre om man räknar med mig men sen blev vi bara fler o fler haha! Nu är vi 6 stycken (Jag, Annahanna, Saga, Sebbe, Elias o kanske Isa) ;)
Byee

Glad Påsk!

Glad påsk! Min morgon: Vaknade typ kl. 07:40 (...), gick upp. Jag och Irmis letade påskägg, mitt låg i kaminen höhö... Har varit inne lite på MSP oxå.

Åt lunch på "Hard rock Cafe´"igår, det tog typ 50 år för maten att bli klar, vid det laget var jag ju redan död... Till efterrätt slukade jag en "Ice cream Sunday", sluurp...
Clara sov över hos mig i Tordags för att vi var ju lediga igår. Då kollade vi på Kids choice awards och käkade gooodis  :)

Idag så ska jag, Irma, mamma och Rickard kanske till Naturhistoriska riksmuseet. Seriöst, jag kan gå dit hur mpånga gånger som helst! Många tröttnar ju men jag kan intye få nog, haha... Jag kan alla utställningar utantill.
När vi var där med skolan så var det jag som visade lärarna hur man tog sig runt typ...LOL

Happy Easter, bye..!


VARNING, KORT INLÄGG

Hej! Idag så var jag på gymnastik, det gick superbra :) Ska redovisa om Renesmee Cullen i skolan snart.. Hoppas att det går braa. Kollar på "Phineas o Ferb" just nu (eller, David kollar på det rättare sagt). Bloggar igen efter maten, Byee

RSS 2.0