Bio och Rita

Hej alla mysiga läsare! Igår så var jag på bio med Clara och såg "Captain America" som handlar om en superhjälte och i fredags så sov Ninna över hos mig. Jag och Ninna hoppade studsmatta, badade bubbelpool, kollade på IDOL och mycket mer. Idag så fick jag rida Rita. Hon var lite tjurig i början men när hon hade lugnat ner sig så var hon supersnäll. Men hon var väldigt seg att rida. Det var svårt att få henne att fatta galopp. Snart så ska jag gå på gympa, det blir kul! Jag har lärt mig att göra "Salto" (bakådvolt) själv på studsmattan så jag hoppas att vi får träna på det idag!
Här får ni en bild på mig och Clara från igår. Bilden tog vi med en effekt som heter "Serie-tidning" på webbcamen.
Hejdå! :)

Saknar vampyrerna :D

Hej!! Idag så är det den 15/9-2011 vilket betyder att imorgon... SÅ KOMMER DET NYA THE VAMPIRE DIARIES AVSNITTET (!!!!) ut på ICEFILMS!!!!! Det ska bli så himla kul att få veta vad som händer med huvudpersonerna Stefan, Damon och Elena!! Jag har faktiskt saknat alla vampyrer, häxor och varulvar, HAHA! Det ska jag se så fort jag kan. Ikväll så har jag ju gympa men efter det så ska jag och mamma baka (kolakakor). Imorgon så blir det en rolig dag eftersom att det är Fredag, några av mina kompisar kommer och sover över. Hejdå!! Cool bild på "TVD" gänget!

Water for elephants + Försende kolakakor :)

 Hej!! I Fredags så gick jag till frisören och klippte + plattade mitt hår! Så här snyggt blev det!! (Se bilden ovan). Efter det så gick jag på Kollo-disco och fick träffa alla mina sjyssta kompisar. Idag så skulle jag och mamma ha bakat kolakakor men sedan så bestämde hon sig för att vi skulle kolla på film (Water for elephants) så det blev uppskjutet till imorgon efter gympan. Jag såg halva filmen i Söndags och nu så ska vi se den andra halvan. Hejdå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bara ett litet inlägg från mig :)

Hej!! Hoppas alla, har haft en bra helg! Det har iaf jag haft. I gårkväll så sov Clara över hos mig. Vi hade det jättekul. Vi kollade på The Vampire Diaries och åt chips och så sov vi på golvet (iaf halva natten). Imorgon så har jag gympa träning ända borta i Åkeshov men det blir jättekul ändå. Jag åt en av mina av mina favoriträtter till middag idag och det är Nacho Deluxe( = SUPERGOTT!!). Jag har varit med Clara hela dagen och ett tag så var vi på Kärrtorps IP eftersom att Clara skulle spela en fotbollsmatch och så var det BKBK dagen (BKBK står för "Bagarmossen Kärrtorps Boll Klubb", tror jag). Hejdå! :)

RSS 2.0