Museum & HP-feber :)

Hej på er alla glada läsare!! :) Jag har inte bloggat på ett tag så jag bjuder på ett långt inlägg. Idag så var jag, Irma och mamma på det Naturhistoriska Riks Museét, mitt favvoställe på jorden (Konstigt?? Håller med, jag vet inte varför jag gillar det så mycket). Där så såg vi dinosaurier, gigantiska "monster" sälar, Neanderthalare och en massa mer (de flesta av er har nog varit där så ni vet vad som finns). Just nu så har vi jättesnälla gäster. Det är de som bor i huset mittemot oss. Förut så var det mörkbrunt men nu så är det betydligt snyggar eftersom att de har målat det vitt. Själv har jag fått lite av en Harry Potter feber. Många i min skola (iaf i femman) har passerat den fasen och jag trodde att jag också hade det. Men sedan slog det mig att jag inte har läst alla böckerna! Jag ska snart få låna "Harry Potter och den flammande bägaren" av Karro så då kommer jag lite närmare slutet iallafall. Jag har ju sett alla filmerna (HAHA, jag grät i slutet på sjuan, alltså del 2 eftersom att hela serien var slut. PIINSAMT) men böckerna är ju säkert bättre och jag har läst upp till trean. Dessutom så ska jag köpa ett set med Harry, Ron och Hermoines trollstavar på "WBshop.com" och bli medlen på "Pottermore" vilket är en hemsida om Harry skapad av J.K.Rowling. Och så köpte jag en musmatta som ser ut som Harrys Fjälluggla "Hedwig" på Naturhistoriska. Puss o Kram skumbanan!! (Det rimmar inte ens men Clara kom på det).
P.S. Här kommer en bild på jag, Freddie och Karro. Vi tog bilden igår. 

Bilder! :)

Jag sa ju att ni skulle få se mina Paris-bilder! Här får ni också lite smått o gott ifrån gympalägret. Imorgon åker ju jag till U.S.A. oxkså! Puss o Kram skumbanan

Mums... Starbucks på Disneyland. Kul skylt i kön till en "Hitta Nemo" attraction.
Musse Pigg och Walt Disney staty.
David på Disneyland, HAHA. Söt!
Eiffel-tornet!!
Nora innan Discot på Gympalägret!
Hela min Gympa-grupp.
Gillar ni bilderna? Jag tycker att de är jättefina iaf. Hejdåå!!

U.S.A.

Hej!! Nu är jag hemma ifrån sommarlägret! Jag hade jättekul där med min kamera-sladd är hos mamma och jag är hos min pappa :( så det blir inga Paris och läger bilder :( Men på Onsdag så äker jag iväg till U.S.A. Egentligen så skulle jag inte ha åkt dit men min farfar har dött :( så det blir ännu en resa. Synd om farfar men skönt att träffa farmor oxå. Igår så fick jag mina födelsedags presenter av pappa och farmor (hon bor ju i U.S.A. så hon brukar skicka en låda men grejjor i). Av pappa så fick jag den bästa presenten EVER, att jag ska se Britney Spears live i Globen i höst!!! :) Dit ska jag gå med Amelie och hennes kompis. Av pappa fick jag också ett par jätte coola knästrumpor i leopardmönster och neonfärger (på samma strumpor). Sen fick jag också en jätte fin skate-hjälm med Paul Frank figurer på .m.m. Farmor skickade en hel bunt med Amerikanskt godis. Mums... Jaa, en hel massa nya grejjor i mitt rum blev det. Hejdå!!

P.S. Jag tar såklart med mig kameran till U.S.A. :)

RSS 2.0